Maatwerk voor zzp’ers in de zorgAdministratiekantoor ROND heeft als kerndoel het volledig ontzorgen en begeleiden van zzp’ers in de zorg en in zorgcoöperaties. Met name de bewuste keuze die deze zelfstandige professionals maken om op een kleinschalige en menselijke manier zorg op maat te bieden, sluit perfect aan op onze eigen drive naar een persoonlijke, directe en servicegerichte ondersteuning van onze (zzp-)klanten.

In onze contacten staat klanttevredenheid te allen tijde voorop. Waar we ook maar kunnen, denken we mee met zzp’ers, geven we advies en bieden we ondersteuning. Daarnaast zijn we een dynamisch kantoor dat de nieuwe ontwikkelingen in de zorg(wet) strak volgt en snel implementeert. En bovenal zijn we pragmatisch: als A niet werkt, dan doen we B – maar een maatwerkoplossing kómt er.


Het bieden van oplossingen op maat is zeker geen sinecure voor zelfstandige zorgondernemers. Zo hebben zij, zeker sinds de Wmo 2015, te maken met tal van veranderingen in de regelgeving rond de aanvraag, organisatie en declaratie van zorgtrajecten. Daarbij komt nog de afschaffing van de VAR in 2016, die ertoe kan leiden dat zzp’ers in de knoop komen met hun zelfstandig ondernemerschap.

Ons voornaamste doel is dan ook om deze bevlogen en flexibele zorg-zzp’ers helder te adviseren, begeleiden en anderszins te ontzorgen. Zodat zij – juist dankzij hun flexibiliteit, kleinschaligheid en zelfstandigheid – kunnen doen waar ze zo goed in zijn: het vinden van pasklare en cliëntgerichte oplossingen. Hoe en met welke insteek we dat doen, leest u op de pagina’s diensten en visie.