DIENSTEN


Ontzorgen – van aanvraag tot facturatie

Het dienstenpakket dat administratiekantoor ROND verzorgt is zo smal of breed als de klant dat zelf wenst. We stellen ons wat dat aangaat volledig in dienst van onze klant, of dat nu een zzp’er is of een coöperatie van zorgprofessionals. Waar het in het kort op neerkomt is dat alles kan, niets onmogelijk is en vooral dat niets te veel is. Klantenbehoeften variëren – en dus leveren wij maatwerk.

Wie liefst alle regie uit handen geeft, begeleiden we vanaf de prille start. We verzorgen dan alles, van aanvraag tot facturatie, zonder dat die klant er enig omkijken naar heeft. Van de aanvraag van een keurmerk (Keurmerk KIWA zzp’ers Thuiszorg, Keurmerk ZZP) en een code voor het AGB-zorgregister, tot het aanvragen van de toestemmingsverklaringen en het bestellen van het softwareprogramma.

Wie liever zelf de regie houdt, maar toch graag wat extra zekerheid heeft over de bedrijfsaanpak, staan we bij als controlerend partner. Middels het programma Teamviewer kunnen we (online) live meekijken in de administratie en indien nodig snel en efficiënt bijsturen. Dankzij dit rechtstreeks één-op-één-contact bieden we klanten snel inzicht, advies en zekerheid omtrent hun zorgadministratie.

Welk type aanpak er ook gewenst is, voorop staat altijd dat onze klant koning is. We zijn ons kantoor immers begonnen vanuit een persoonlijke missie om zzp’ers in de zorg een helpende hand toe te steken – hetgeen bepaald geen sinecure is in de huidige zorgwereld die volop te maken heeft met wisselend beleid, met regelmatig wijzigende regels en met aangepaste of nieuwe wetgeving.

Vooral om die redenen maakt administratiekantoor ROND zich sterk om specifiek de zelfstandige zorgverleners op een laagdrempelige en persoonlijke manier te ontzorgen. Bij al onze diensten – breed of smal en alles daartussenin – leveren we kwaliteit en maatwerkoplossingen. We denken mee, adviseren, ondersteunen en begeleiden. En stellen altijd het belang van de zzp’er centraal.

Administratiekantoor ROND onderscheidt zich voorts, doordat we niet alleen ondersteuning bieden op het gebied van zorgadministraties, maar ook op het gebied van belastingadvies. Hiertoe werken we samen met HD Belastingadviseurs, dat in hetzelfde gebouw huist. Zo kunnen we onze klanten óók een totaalpakket aanbieden. Niet voor niets kunnen we zeggen: ‘De naam is ROND’.